Saltar apartados

Informació

EXPERT GELATS
MUNA

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

27/06/2017
OBERT TERMINI PREINSCRIPCIÓ CURSE EXPERT EN NUTRICIÓ ESPORTIVA

 

REQUISITS D'ACCÉS

  • Títol oficial d'Educació Superior
  • Títol oficial d'Educació Superior i li resten menys de 18 crèdits per a la seua obtenció
  • Complir els requisits d'accés a estudis universitaris oficials en l'EEES
  • Mitjançant una prova especial d'accés per a alumnat amb experiència professional

PREU DEL CURS

1.260.-€ (estarà inclòs en el curs la realització de l'examen del nivell 1 ISAK)

 

DATA PREVISTA INICI CURSE 16/10/2017

DATA PREVISTA FI DEL CURS 27/01/2018

 

ACTIVITATS PRESENCIALS

Divendres: 20 d'octubre, 17 i 24 de novembre i 15 de desembre en horari de 16 a 21 hores.

Dissabte: 21 d'octubre, 18 i 25 de novembre i 16 de desembre en horari de 8 a 14 hores.

Pràctiques externes (finals de desembre)

 

PREINSCRIPCIÓ


Enviar la sol·licitud de preinscripció signada, còpia del DNI, còpia del títol acadèmic i currículum vitae a mdolores.sanchez@ua.es

21/06/2017
Education New Zealand - Beca "Dream NEW"

La beca “Dream NEW” ajuda a aquells estudiants que volen estudiar on altres persones passen les seues vacances. Valorada en un total de 69.000 €, la beca “Dream NEW” els ofereix als estudiants la possibilitat d'estudiar un semestre en una de les 10 millors universitats de Nova Zelanda: http://www.european-funding-guide.eu/es/beca/dream-new

 

Més informació sobre altres 12.000 beques: http://www.european-funding-guide.eu/es

 

01/06/2017
Obtenir productes de neteja o plàstics ecològics i biodegradables amb restes de xampinyó és possible

Investigadors de la Universitat d'Alacant participen en el projecte europeu Funguschain per a impulsar la valorització de les 50.000 tones de residus que es generen cada setmana a Europa

30/05/2017
OBERT TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ CEEAH CURS 2017/2018 (Publicada 30/05/2017)

DATA: DE L'01/06/2017 FINS A COMPLETAR PLACES

 

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR:

Envieu tota la documentació a l'adreça següent: mdolores.sanchez@ua.es

 

Més informació en https://web.ua.es/es/elaboracion-artesanal-helados/

 

Contacta con nosotros a través de videoconferencia: También en facebook:

Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3527

Fax: (+34) 96 590 3697

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464