Saltar apartados

Informació

EXPERT GELATS
MUNA

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

28/11/2017
PRESENTACIÓ LLIURE "FONAMENTS CIENTÍFICS DE LA GELATERIA"

El pròxim 07/12/2017, a les 18.30 h, en el Convent dels Franciscans (El Teatret) de Xixona, tindrà lloc la presentació del lliure "Fonaments Científics de la Gelateria", a càrrec, entre uns altres, pels seus autors Juan Mora Pastor i Salvador I. Maestre Pérez.

01/06/2017
Obtenir productes de neteja o plàstics ecològics i biodegradables amb restes de xampinyó és possible

Investigadors de la Universitat d'Alacant participen en el projecte europeu Funguschain per a impulsar la valorització de les 50.000 tones de residus que es generen cada setmana a Europa

 

Contacta con nosotros a través de videoconferencia: También en facebook:

Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3527

Fax: (+34) 96 590 3697

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464